El paper clau de les farmàcies

Producció gràfica

03/06/2021 - Lluc Massaguer

Des de les farmàcies sovint s’ha fet de pont entre la sanitat i la població. Aquesta tasca ha guanyat importància en el moment d’afrontar l’alarma sanitària durant la pandèmia de la COVID-19.

"papel clave" - Ogilvy para Cinfa
© Ogilvy Barcelona

Ogilvy Barcelona ha volgut fer evident la tasca divulgativa de farmacèutics i farmacèutiques i, alhora, fer visible el pont del qual parlàvem. Ha creat una campanya de conscienciació sobre la importància de rentar-se les mans per evitar els contagis de COVID-19 mitjançant unes bosses de paper desinfectant, distribuïdes per les farmàcies, que, en mullar-se es converteixen en sabó.

L’acció s’ha anomenat “Papel clave”, com a homenatge a les tasques essencials de suport que han desenvolupat farmacèutics i farmacèutiques els darrers mesos.

Quan el concepte està recolzat o, en aquest cas, fonamentat, en el material, acostuma a prendre força i quedar-se en la retina de les persones usuàries.

L’ús creatiu de la producció gràfica, un cop més, protagonista de projectes que impacten, encara que sigui en forma de joc o quasi anecdòtica.